مشاوره حقوقی رایگان - ضبط گواهینامه

با سلام حدود 4ماه پیش گواهینامه منو ب مدت 6ماه ضبط کردن ب علت شرب و خمر اونم مامور نیروی انتظامی تو انزلی ب خاطر در گیری لفظی با صاحب سویت بازداشت کرد البته من با ماشین رفتم بکی از دوستامو گرفتن منم بخاطر اون رفتم ی جا خوابیدم تا صب بشه برم کلانتری برا ازادی دوستم که خودمم باز داشت کردن فرستادن دادگاه تبرئه شدیم،ماشینمم همون روز دادن فقط الان گواهینامم لازممه ممنون میشم راهنماییموکنید که چجوری اقدام کنم برای گرفتن گواهی میخوام زودتر از وقت مقرر بگیرم با تشکر فراوان.در ضمن من هیچچی گردن نگرفتم فقط 400سی سی مشروب برا دوستم تو ماشین بود

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه دررای قطعی اشاره ای به توقیف گواهینامه نشده باشد. توقیف آن درست نبوده امکان رفع توقیف از دادگاه صادرکننده حکم اصلی وجوددارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به شعبه صادر کننده رای مراجعه کنید