مشاوره حقوقی رایگان - درخواست استعلام از روند پرونده شهرسازی و محتویات پرونده

سلام وقت بخیر
برای ارائه مدارک به دادگاه به دفتر خدمات الکترونیک شهر مراجعه کردم و درخواست استعلام برخی مدارک آرشیو پرونده شهرسازی را داشتم متاسفانه همکاری لازم رو انجام نمیدن چطور میتونم به طور قانونی از دفتر خدمات الکترونیک شهر درخواست استعلام محتویات پرونده شهرسازی رو بکنم که ملزم به پاسخگویی باشند؟ مثلا میشه اظهارنامه به دفتر خدمات الکترونیک ارسال کرد و درخواست استعلام از روند پرونده شهرسازی و محتویات پرونده داد یا روش دیگه ای داره؟ و اینکه چه نهادی بر کار دفاتر خدمات الکترونیک شهر نظارت میکنه و در صورت عدم پاسخگویی دفاتر میشه به اون نهاد مراجعه کرد؟
باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دفترخدمات قضایی صرفا کارارسال لوایح ومدارک طرف پرونده را به دادگاه درپرونده مربوطه خویش به عهده دارند.
شما میتوانید دعوی خویش را ثبت نمایید وبعد از ارجاع به شعبه مربوطه دردادگستری،از شعبه بخواهید که طی نامه ،مدارک مورد استناد شمارا از ادارات مختلف استعلام بگیرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

وظیفه دفاتر قضایی ثبت دادخواست و لوایح و فرستادن آن برای دادگاه است از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید