مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد سازنده ساختمان

با عرض سلام
بنده یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم و بعداز7 ماه از موعد تحویل ؛ ساختمان هنوز تکمیل نشده و 70درصد کار پیش رفته و به تازگی متوجه شدم که فعلا انشعاباتش هم نیومده و معلوم نیست کی راه اندازی شود و در قرارداد ذکر شده که برعهده سازنده می باشد و در قرارداد ذکر شده که در صورت عدم تعهد هریک از طرفین فقط 10درصد قیمت کل به طرف دیگر پرداخت می گردد.
حالا سوال بنده این است که می توانم شکایت کنم و به قیمت روز منطقه ادعای خسارت کنم؟
در صورت نوشته نشدن خسارت دیرکرد
آیا می توانم ادعای خسارت دیرکرد کنم؟
باتشکر

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به شرایط قرارداد دارد با توضیحات شما خیر