مشاوره حقوقی رایگان - سلام

من دوساله پیش ماشینم را به گفته بدون شماره بدنه در قسمت بغل موتور فروخته بودم و خریدار هزینه تایید راهنمایی را از من گرفت که بده به راهنمایی رانندگی تایید کنند که ماشین تصادفی هست و طبق دستور بیمه ایران تعویض کرده بودم که بیمه بدنه داشتم خریدار برده شماره زیرصندلی عقب که بود همان شماره بدنه را بدون اطلاع راهنمایی داده حک دستی کرده و ماشینو فروخته به نمایشگاه دیگه و نفر سومی رفته تعویض پلاک آگاهی گرفته و آنهم از من شکایت کرده که من دسکوب نکردم بعد از دو سال اینهم نفری سومی رفته از من شکایت کرده آیا اینجانب جوابگو هستم و چطور ثابت کنم من دستکاری نکردم.

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، باید وی ثابت کند که ماشین توسط شما دچار این تغییرات شده و اگر مدارکی در این خصوص از جمله نامه های مرتبط به راهنمایی و رانندگی و بیمه را دارید به دادگاه ارائه دهید.