مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش بلاعزل

با سلام
بنده پارسال زمین کشاورزی رو از یک فرد خریداری کردم که سند اون ملک کشاورزی هنوز نیومده و اجاره تحت جهاد کشاورزی بوده تا پارسال تا سند تک برگ باید بیاد،که ایشون نفر سومی بود که وکالت تفویض شده بود براشون و ایشون با مبایعه نامه ای ملک رو به من فروختن،متن وکالت اولیه هم ذکر شده وکیل حق فروش و انتقال قطعی تمامی سهم موکل بنام هر شخص (حتی خود وکیل)را دارد،به موکل رجوع کردم جهت بنام زدن سند به اسمم ولی اقدامی نکرد و نمیکنه ،در صورتی که توی وکالت اختیارات وکیل ذکر شده:اقدام و امضا وکیل بمنزله اقدام و امضا موکل نافذ و معتبر است،و وکیل اون شخص وکالت هم زده به اسمم،میخاستم بدونم الان بنده مالک اون زمین هستم؟یا اینکه موکل اولیه میتونه برام دردسری درست کنه و زمین رو پس بگیره،اگر فوت کرد و وکالت باطل شد اقدام وکیلش که اقدام به فروش کرده همچنان برای من معتبره و من مالک میمونم؟ورثه نمیتونن ادعایی کنه؟طبق وکالت و مبایعه نامه ای ک وکیلش داده میتونم الزام به سندشون کنم؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله مالک هستید
با توجه به مبایعه نامه بله مالک هستید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن مبایعه نامه برررسی بیشتر شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و