مشاوره حقوقی رایگان - واریز ننمودن حق بیمه

سلام اینجانب از سال 1380 لغایت اواخر سال 1384 بصورت حق التدریس بعنوان مربی کشاورزی در مرکز آموزش فنی و حرفه ای در حال خدمت بودم که متاسفانه حقوق ناچیز ما را سه یا چهار ماه یکبار واریز می نمودند ولی بیمه ما واریز نشده است و این مدت بدون بیمه سپری شده است البته در آن زمان در مورد حق بیمه و غیره اطلاعات کافی نداشتم در این زمان میتوانم اقدام کنم هیچگونه مدرکی و قراردادی هم ندارم فقط واریزی حقوقم به بانک را میتوانم استعلام کنم حال چگونه میتوان پیگیر شوم ممنون میشوم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. به ادارات تامین اجتماعی وادارات کارمراجعه نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد فیش‌های واریزی از طریق سازمان تامین اجتماعی نسبت به اعتراض اقدام کنید. همچنین می‌توانید این موضوع را از طریق اداره کار نیز تحت پیگیری خود قرار دهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری از اداره کار پیگیری کنید