مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از عابر بانک

سلام. عرض ادب بنده از روی ناچاری در یک مغازه موبایل فروشی شاگرد بودم از روی اعتماد کارت عابر خودم را در اختیار صاحب کارم که حساب هایش به خاطر شکایت همسرش بود مسدود بود مبلغ 270 میلیون به حساب من واریز و صاحب کارم برداشت کرده است حالا بعد از یکسال پول یارو نداده و از من شکایت کردن و به اگاهی رفتیم اظهارات خودم رانوشت و توضیح دادم و صاحب پول هم در اضحارات نوشته است که من پول به صاحب کار این اقا دادم و به حساب بنده ریخته است بعد چند وقت به مرحله باز پرس رسیده و کسی که پول را ریخته گفت اگه برا شما مشکلی پیش بیاید من به شما رضایت میدهم سوال اینجاست که بازپرس مرا خوانده احتمال دارد مرا باز داشت کند و من پرینت پول ها رو گرفتم و به باز پرس توضیح خواهم داد احتمال این که برای من قرار صادر کند هست و ایا سند باید باشد یا فیش حقوقی هم میشود؟ ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در ابلاغیه به عنوان متهم احضار شده اید و نوشته با ضامن یا وثیقه همراه خود داشته باشید.