مشاوره حقوقی رایگان - صدور ابلاغیه در ثنا

باسلام از زمانی که پیامک میاد که رای صادر شده تا زمانی که روی سامانه ثنا قرار بگیرد چقدر زمان نیاز است ایا میشه حضورا به اون شعبه مراجعه کنیم و رای رو بگیریم یا باید صبر کنیم ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

ابلاغات کاملا بصورت سیستم ثنا شده و دیگر شعبات دادگاه پاسخگو نخواهند بود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بستگی به سرعت عمل شعبه رسیدگی کننده دارد یعنی وقتی پیام رای صادرشد باید رای تایپ ودادنامه شود وبعد ابلاغ شود