مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن سفته

با عرض سلام
بنده یه ماشین خریدم و به طرف مقابل 10 تومن سفته داده بودم برای تنطیم سند
الان اون سفته گم شده و این طرف میگه پول بده تا سند بزنم
ولی سفته رو گم کرده
الان من چکار باید بکنم
پول بدم ماشین رو می زنه ولی بعدا سفته رو پیدا کرده برد مثلا ازم شکایت کرد چی میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص سفته یک رسید بگیرید اگر کسی پیدا کرد و وجه آن را مطالبه کرد باید پاسخگو باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازشون تعهد رسمی بگیرید که سفته با این مشخصات بهشون سپرده و مفقود شده ، و مسئول هرگونه خسارت در این زمینه هستند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اقرار نامه محضری بدهد که سفته شماره .....به مبلغ ......تومان را که آقای ......به من داده بود را گم کردم و سفته مذکور با پرداخت بدهی امضا کننده از اعتبار ساقط شد و مسیولیت آن بر عهده من است و....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید متنی مبنی بر صورتجلسه برای تنظیم شود

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

اقرار نامه محضری بدهد که سفته شماره .....به مبلغ ......تومان را که آقای ......به من داده بود را گم کردم و سفته مذکور با پرداخت بدهی امضا کننده از اعتبار ساقط شد و مسیولیت آن بر عهده من است و....

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر کپی سفته را دارید زیر آن ازایشون امضا بگیرید که گم کرده و متعهده بعد پیداکردن بشما مسترد کنه و شما ده میلیون را ب ایشان واریز کردید (طی فیش…)
اگر کپی ندارید به ایشان بگید اظهارنامه بزنه که سفته رو گم کردم و بجای آن به فلان حساب پول بریزید و تعهد میکنم سفتت پیداشد بشما مسترد کنم و هرگونه مسئولیتی را در قبال سفته میپذیرم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اقرار نامه محضری و رسمی دریافت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شخص را به دفتر اسناد رسمی ببرید و در آنجا یک تعهدنامه امضا نماید مبنی بر اینکه سفته در ید ایشان بوده و و گم کرده است اگر پیدا شود و شخصی مدعی باشد ایشان می‌بایست پاسخگو باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به اقرارنامه محضری اقدام کنید که در آن قیر شود که سفته مفقود شده است و هیچ حقی نسبت به آن سفته دیگر نخواهند داشت مشخصات دقیق سفته نیز قید شود‌.