مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن سفته

با سلام و احترام
بنده به یه نفر سفته داده بودم
الان این طرف مرده و ورثه هم می گن سفته گم شده البته منظور از ورثه پدر متوفی ، چون این فرد همسر و فرزند هم داره ، الان تکلیف سفته من چی میشه ، هم گم شده و هم به کسی که داده بودم به رحمت خدا رفته

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر زمان سفته ها پیدا شوند وراث حق دارند وجه آن را از شما مطالبه نمایند و اگر بدهکار سفته ها نیستید باید اقدام قضایی انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید اگر حکم استرداد لاشه سفته صادر بشه در آینده برای شما مشکلی پیش نمیاد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه وراث وی دادخواست مطالبه لاشه سفته نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر سفته بابت ضمانت بوده و باید برگردونند اظهارنامه بزنید ب کل وراث و استرداد سفته را بخواهید
ولی چنانچه سفته باید وصول شود
کاری نمیشود کرد تا آنها مطالبه سفته کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

علیه وراث وی دادخواست مطالبه لاشه سفته نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با وراث رایزنی نمایید و به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

اقرار نامه محضری بدهد که سفته شماره .....به مبلغ ......تومان را که آقای ......به من داده بود را گم کردم و سفته مذکور با پرداخت بدهی امضا کننده از اعتبار ساقط شد و مسیولیت آن بر عهده من است و....

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اگر مدیون نیستید دادخواست استرداد لاشه چک بدید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته استرداد لاشه سفته را به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به طرفیت وراث دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید