مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن سفته

با سلام. بنده دو عدد سفته تا سقف مبلغ 200 میلیون تومان با اسم و امضا و اثر انگشت گم کرد ولی ته برگه سفته ها پیش خودمه اگر کسی پیداشون کنه میتونه اونارو به اجرا بزاره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اعلام مفقودی نماید در روزنامه کثیرالانتشار آگهی داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است برای حل مشکل اعلام مفقودی سفته ها با شماره هایی که در ته برگ امده کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با شماره ته برگه ها اعلام مفقودی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله سریعااعلام مفقودی نمایدو در روزنامه کثیرالانتشار آگهی دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در وجه حامل باشند بله امکان پذیر است