مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از آموزش و پرورش

من در کنکور رشته آموزش زیست دانشگاه فرهنگیان قبول شدم و از اون زمان استخدام رسمی آزمایشی بودم . الان زمانیکه درسم تموم شد و قرار بود از مهر برم سر کلاس درس ، همین چند روز پیش بدون مقدمه یه نامه برکناری ) اخراج ( دادن . گفتن بیست روز برای اعتراض به هسته گزینش خودشون وقت دارین که اون برگه رو پر کردم .
هیچ دلیل و مدرکی در مورد اخراجشون ندادن . و یا حتی تذکر و تعهد و یا چیزی قبل اون ندادن .
الان در صورتیکه اعتراض قبول نشه ما مجبوریم دو برابر خسارت بدیم . و من مطمعنم هییچ خطایی از من سر نزده .
به دیوان عالی و اینا چه طور میتونیم شکایت کنیم ؟ شانسی داریم ؟ هزینه وکیل اینا چه قدره ؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اعتراض به هسته گزینش تقدیم نمایید در هر صورت اعلام نظر گزینش قابلیت اعتراض دارد، بسته به موضوع امکان تعیین حق الزحمه وکیل وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید -هزینه وکیل توافقی است