مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه تصادف

سلام. در نامه پزشک قانونی بنده موارد زیر نوشته شده ... دیه را میخاستم ببینم چقدر میشود.
1.جرح (حارصه) کف دست چپ
2.جرح (حارصه)پشت دست چپ_ساعد_بند انگشتدوم وپنجم_دست چپ_کف دست چپ(جداگانه)
3. دوفقره جرح (حارصه)روی مچ پای چپ (جداگانه) بهمراه سیاه شدگی تورم شدید این ناحیه
4.خراشیدگی(حارصه) وکبودی خلف ثلث تحتانی ساق چپ
صدمات فوق اثر اصابت جسم سخت بوده
باتشکر

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام. حارصه یعنی خراش پوست بدون اینکه خون جاری شود. که مقدار دیه هر حارصه غیر از سر و صورت برابر است با نیم صدم دیه کامل
یعنی هر حارصه برای شما در سال 98 برابر است با : 1350000 تومان