مشاوره حقوقی رایگان - کمک کنید خواهش میکنم کمک کنید

سلام عرض میکنم خدمت شما عزیزانم
مجدد چند سؤال داشتم.
بنده محکوم به پرداخت 3600000 تومان نفقه به همسرم شدم. و همینطوری که قبلا هم عرض کردم نابینا هستم و هیچ شغلی هم ندارم به غیر از مستمری بهزیستی که 200000 تومان هستش!
به همین دلیل دادخواست اعسار دادم و اعسارم پذیرفته شد و قرار بر این شد پیش قسط 1000000 بدم و ماهانه 200000 تومان تقدیم کنم اما با توجه به عدم حقوق کافی حتی پیش قسطش هم برام خیلی هستش
و دادخواست تجدید نظر دادم و به من 10 روز فرصت داده شده تا اگه دفاع موثری دارم به دادگاه بدم در غیر این صورت پرونده به مرجع تجدید نظر ارجاع داده میشه حال چند سؤال دارم:
1: من چطوری به طور موثر از خودم دفاع کنم تا حد اقل بتونم پیش قسط را نصف کنم.
یعنی 500000 تومان بشه
2: قیمت نوشتن لایحه دفاعی چقدر میشه؟ و آیا وکلای دادراه مینویسند (لطفا هزینه را هم بیان کنید)
3: 3600000 تومان نفقه معوقه چند ماه و یا چند سال حبس داره؟ و بعد از آزادی اگه نتونیم پرداخت کنیم چه ضمانت اجرایی داره
4: و اگه دادگاه پیش قسط را کاهش نده و نتونم پرداخت کنم مسلما جلب میشم ولی آیا راهی هست زندان نریم منظورم از طریق وثیقه
واقعا ببخشید این قدر طولانی شد واقعا مجبور بودم حال از وکلای عزیز خواهش میکنم اگه امکان داره سؤالات را یک به یک پاسخ بدید تا تصمیمی درست را برای زندگیم بگیرم فقط من دنبال راهی هستم به زندان نیفتم نمیخوام سابقه کیفری داشته باشم

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

برای پیش قسط میتونید دوباره دادخواست اعسار از پرداخت پیش قسط رو به دادگاه ارائه بدید.
قیمت نوشتن لوایح هم مصوب و ثابت نیست و معمولا توافقی انجام میشود.
درصورت عدم پرداخت پیش قسط و زندانی شدن چون شاکی خصوصی دارید، فقط با جلب رضایت شاکی آزاد میشوید