مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از شوهر به جرم اعاده حيثيت

با عرض سلام و احترام و ضمن خسته نباشيد،براي بنده توان مالی بابت مشاوره حقوقي و گرفتن وكيل ميسر نميباشيد لذا در اينجا عضو تا به جواب سئوالم برسم، راستش 2 سال و 6 ماه هست كه شوهرم ميخواهد بدون دادن حق و حقوقم يعنی مهريه،نفقه،اجرت المثل و... طلاقم بدهد اما من راضی به طلاق نيستم و زندگی و شوهرم را دوست دارم(علت اينكه شوهرم ميخواهد طلاقم بدهد اينست كه خانواده شوهرم تمايل به ازدواج فاميلی برای پسرشان(يا برادرشان) داشتند و من بعد از عقد اين موضوعو فهميدم و حالا مدام در زندگيمان دخالت ميكنند و شوهرم را برعليه من تحريك ميكنند كه بدون پرداخت حقوق كاملم، من تحت شروط اونها طلاق توافقی بگيريم اما من زير بار نرفتم و شوهرم دفعه ی اول رفت از دستم شكايت حقوقی كرد و دادخواست فسخ نكاح(مورد جنون) داد كه حتی تا دادگاه تجديدنظر استان پيش رفت و خوشبختانه من فردی تحصيلكرده و مقيد و شاغل هنرخانگی بودم و چون من سلامت و سالم بوده و هيچ نوع مشكل روحی و جسمي از بدر تولد تا به الان زندگيم نداشتم و مدرك پزشكی هم موجود نبوده و حتی روانپزشكان پزشكی قانونی استان نيز سالم و سلامت بودن من را تأیيد كردند شكايت حقوقی و دادخواست فسخ نكاح شوهرم رد و محكوم شد و پرونده مختومه و بسته شد و باز دفعه ی دوم شوهرم توی همون دادگاه محل سكونتمون ولی رفته شعبه كيفری، شكايت كيفری اتهام سرقت مستوجب تعزيری داده كه خوشبختانه اينجا نيز چون هيچ هيچگونه مدركی بر عليه بنده موجود نبوده و كلی دروغ سرهم كرده و بنده هم هيچگونه سوءپيشينه و كيفری و حقوقی نداشته و از خانواده ای با اصالت و مذهبی و فردی مقيد و تحصيلكرده ای بودم شكايت كيفری شوهرم رد و قرار منع تعقيب صادر شد و پرونده مختومه و بسته شد باز شوهرم تنبيه نشد و ميگه طلاق توافقی بدون حق و حقوقم و تحت شروط اون، شوهرم و خانوادش همان موقعها همه جا پخش كردند من بيمار اعصاب و روانم و جنون دارم و دزد هستم و دستكجی دارم و با آبرو و حيثيث من و خانوادم در منطقه مون بازی كرده و زير سئوال بردند، آيا من ميتوانم به جرم اعاده حيثيث و با استناد به اين دو پرونده و ماده 608 قانون مجازات اسلامی از شوهرم در همان دادگاه و شعبه كيفری، شكايت كيفری كنم؟لطفا راهنماييم كنيد، منتظر جوابتون هستم، با سپاس و احترام.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

امکان شکایت برای شما فراهم هست ولیکن از طریق اعاده حیثیت به جایی نخواهید رسید از طریق گفتگو و نهایتا از طریق حق و حقوقتان اقدام نمایید

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، زندگی زوجین دو طرف دارد و دوست داشتن و عشق یکطرفه مایه دردسر برای صاحب آنست ! با دعاوی و شکایاتی که بین طرفین صورت گرفته به نظر نمی رسد این وصلت دوامی داشته باشد . حفظ شان و کرامات انسانی زوجین بالاتر از دریافت حقوق مالی توسط زوجه است لذا با استصحاب وضع موجود ، بهترین راه حل و توصیه طلاق توافقی با مصالحه در خصوص حقوق مالی زوجه و کسب رضایت وی است .