مشاوره حقوقی رایگان - کارت ایثارگری

سلام وقتتون بخیر
من پدرم در سال های جنگ بعنوان سرباز ارتش رفتن جبهه و الان کارت ایثار رزمندگان به مدت 180 روز دارن ،من میتونم توی ازمون های استخدامی از سهمیه پنج درصدی که تعلق میگیره استفاده کنم؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برای هر آزمون می‌بایست دفترچه آن را ملاحظه نمایید ا اگر شرایط ایثارگری ایشان داشته باشد می‌توانید از آن شرایط استفاده کنید برای استفاده می‌بایستحضوراً یا از طریق سایت بنیاد شهید پیگیری

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید از آن ارگان که آزمون برگزار میکند بپرسید که قبول می کند با نه