مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور سیکلت

سلام خسته نباشید بند چند سال پیش موتوری خریداری کردم از نمایشگاه من تمام هزینه موتور رو پرداخت کردم قرار شد صاحب سند فردای ان روز بیاد برای کاراش اما خبری نشد منم چون ارزش موتور پایین بود دنبالش نرفتم قولامه شو گم کردم و فقط کارت موتور دارم نمایشگاه هم رفتم بنده خدا گفت منم گم کردم قولامه هاشو میخواستم بدونم با کارت موتور میشه برای ثبت سند اقدام کرد یا باید حتما برای کاراش وکیل بگیرم ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اسم صاحب سند را می دانید اگر می دانید شکایت کنید برای ثبت سند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به طرفیت صاحب سند و با اثبات خرید این موتور می‌توانید دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.