مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب بخاطر سیمکارت

سلام خسته نباشید چن سال پیش سیمارتمو دادم به پسرداییم رفت تهران و سیمکارت و گوشیو ازس دزدیدن سارق سیمکارت منو توی گوشی دیگ گذاشته و روشن کرده صاحب گوشی ردیابی کرده و به منی که صاحب سیمکارتم رسیده بااینک میدوست من سارق نیستم ازم 90 میلیون پول گرفت تا رضایت بده و همچنین اسرار داشت تهران نیاین (ما شهرستان تربت جامی)من کله مدارک و نیابت براتون میفرستم خلاصه فرستاد رضایتم داد چن گذشت تقریبا 7ماه به گوشیم تماس گرفتن که برم دادگاه تربت جام حکم جلبم اومده میگن باید با مامور برم دادگاه تهران میخام درخواست واخواهی بفرستم اخه دادگاه بدون حضور من حکم داده و منم حکمو نمیدونم الان واخواهی بدم حکم جلبم چی میشه ؟کی جواب واخواهی میاد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بای سر مهلت مقرر واخواهی نمایید و واخواهی شما را مرجع محترم قضایی بپذیرد غیر این صورت جلب منتفی نمی‌شود

ضمناً یادآور می‌شود با پرداخت آن مبلغ به طرف مقابل شما به نوعی اقرار ضمنی کرده‌اید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما درخواست واخواهی دهید حکم جلب برداشته میشود و دادگاه با حضور شما برای دفاعیات شما تشکیل خواهد شد