مشاوره حقوقی رایگان - فرار با زن شوهردار

سلام خستہ نباشید من 4سال با دختر داییم همدیگرم یخواستم 3بار خواستگاریش رفتم بھم ندادن حتی فراری دادم باز سرم کلا گذاشتم گفتن بگو کجای ابروما نرہ بعدن بیاین عقدش کنین من اعتماد کردم ادرس دادم بعدن ولی بازم بھم ندادن خلاصہ اون باکسی دیگہ ومنم باکی دیگہ ازدواج کردیم اما اون بعدن زندگی اولی طلاق گرفت بازشرایط جور نشد برسیم بھم باز ازدواج کرد یہ دختر ھم دارہ اما الان باھم ھستیم اگہ غیابی فرار کنیم میشہ یا نہ خواھش میکنم راھنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باتوجه به اینکه هردو شما متاهل هستید،امکان چنین امری (ازدواج فیمابین)بدون طلاق زوجه وسپری شده ایام عده وجود ندارد.

نورالدین احمدی

جناب آقای نورالدین احمدی :

ازدواج و هرگونه رابطه با زن شوهردار باطل و مستوجب مجازات است.