مشاوره حقوقی رایگان - آیا حبس تعلیقی جزو شروط طلاق است

با سلام. میخواستم بدونم آیا حبس تعلیقی زوج ، جزو شروط طلاق یکطرفه برای زوجه محسوب میشود یا خیر .یعنی در صورت محکومیت زوج به حبس تعلیقی حالا تا پنج سال یا کمتر و بیشتر ،ایا زوجه میتواند با استناد به موارد 12گانه عقدنامه درخواست طلاق یکطرفه بدهد یا خیر .چون در عقدنامه ذکر شده محکومیت زوج به حبس 5سال یا بیشتر و بحث تعزیری یا تعلیقی عنوان نشده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منظور بحث تعلیقی است . چون ان زمان بحث حبس تعلیقی در قانون گنجانده نشده بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر قابل استناد نیست
منظور حبس تعزیری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حبس تعزیری ملاک است و در صورتی که مجازات تعلیق شده است مانند این است فی الحال مجازات حبسی وجود ندارد تا اختیار حق طلاق را به زوجه بدهد.