مشاوره حقوقی رایگان - از شخصی شکایت کردم چندروز دیگه دادگاهمونه من باید نوشته ای ببرم از روش بخونم؟

با سلام از شخصی شکایت کردم چندروز دیگه دادگاهمونه اصلا تاحالا چنین جاهایی نرفتم نمیدونم چی باید کنم وکیلم ندارم نمیدونم روز دادگاه چی بگم چی کنم شرایط گرفتن وکیلم ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در جلسه دادگاه شکایت خود را توضیح می دهید و اگر دلیل و مدرکی دارید می توانید ارائه دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در جلسه شرکت کنید و از خود دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر چند که حضور در جلسات دادرسی به خاطر همین عدم ناآگاهی و استرس نیاز به وکیل دادگستری دارد اما شما هر آنچه که به دفاعیات شما مربوط میشود اقدام و اظهار کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست شکایت خود ادله و مواردی را که می‌خواهید در دادگاه ارائه بدهید صورت شفاهی بیان نمایید ضمناً می‌توانید به صورت کتبی نیز تقدیم کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حداقل از وکلا مشاوره بگیرید
وگرنه ممکن است دچار خسران جبران ناپذیری شوید
حداقل موضوع را تشریح می‌کردید تا اندکی مشاوره ارائه گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به نوع اتهام و موضوع شکایت باید دفاعیات درستی داشته باشید

محمد خالق حسنی

محمد خالق حسنی :

سلام باید در جلسه شرکت و دلایل خود را بیان و از خود دفاع کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

هیچ پاسخ و شگرد و فن جادویی وجود ندارد که بتوانیم آن را به شما آموزش بدیم تا در جلسه دادگاه استفاده کنید چون در هر پرونده بسته به شرایط خاص آن پرونده پاسخ می دهیم. ولی باید به این نکته مهم توجه کنید که در مقام شاکی اینکه چه میگویید زیاد موثر نیست اینکه چه دلیل و مدرکی ارایه میدین حایز اهمیته. فی الواقع ادعا باید مبتنی بر دلیل و اماره و قرینه باشد تا کارساز شود. برای اثبات هر اتهامی در قانون شرایطی معین شده است چنانچه بتوانید آن عناصر را به مرجع تعقیب ارایه کنید نتیجه خواهید گرفت اما چنانچه یه عالمه حرف برای گفتن داشته باشید ولی حداقل مدارک مثبت این حرفها رو نداشته باشید نتیجه نخواهید گرفت. ضمنا پیشنهاد میکنیم حتی اگه توان مالی گرفتن وکیل را ندارید باز به وکیل مراجعه کنید و مشاوره بگیرید. مطمین باشد حتی یک مشاوره چند دقیقه ای با وکیل هم میتونه تاثیر زیادی در کارتان داشته باشه.