مشاوره حقوقی رایگان - میزان جرم و مجازات

سلام. خسته نباشید. دوست پسرم و البته خواستگارم بوده و خانواده ها در جریان بودن و بدون هیچ دلیلی منو تو ماشین به شدت زده و من شکایت کردم و باعث کبودی زیر چشم و چند تا خش روی صورتم و کبودی و ضربه به دستم و باعث بستن آتل دست شد. البته این زدن تو ماشین و جایی که کسی نبوده و کلی تهدیدم کردن و بعد از پیاده کردن من دوباره دعوا شد و بیرون ماشین چند بار هولم دادن و چند سیلی بهم زدن که خوش بختانه جلوی بانک بودیم و دوربین کامل ایشون رو گرفتن. می خاستم بپرسم این آقا محکوم می شن؟ و مجازاتش چی هست و چقدر دیه بریده می شود؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه دوربین بانک فلیم را ضبط کرده باشد هنراه شکایت سریعا درخواست ارسال فیلم کنید. و به پزشکی قانونی مراجعه کنید.
میزان دیه در گواهی پزشکی قانونی تعیین میشود.