مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام همسر من الان یک سال تمام هست زندان هست و 36گرم شیشه و 400تا قرص متادون داشته الان حکمش آمده 20سال و 75میلیون جریمه نقدی آیا حکم تعلیقی شاملش میشه چند سال باید داخل زندان باشه تا بتواند جهادی بشه لطفا جواب بدید میگن 10سال حکم تعلیقی بهش میدن آیا درسته الان هم اخبار اعلام کرد مواد مخدری ها نصف جرمشون بخشیده میشه بعد ما به حکمش اعتراض کردیم آیا حکم تغییر میکنه چون مواد مال همسر من نبوده مال دوستش بوده اونم الان زندان هست حکمشون هم یکی هست نامزد من هیچ اطلاعی نداشته

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر شامل تعلیق نمی شود اگر بار اول است که به زندان می روند با گذشت نیمی از ایام حبسشان می توانند آزادی مشروط را بدست اورند