مشاوره حقوقی رایگان - عدم سختی کار بیمارستانهای جدید

سلام و خسته نباشید
من تکنسین اتاق عمل هستم بیست سال سابقه متوالی و 42ساله هستم که ده سال سابقه من در بیمارستان پارسیان است وحائز شرایط بازنشستگی ولی بعد از مراجعه به شعبه بیست و پنج مسئول مربوطه فرمودند که کل کارگاههایی که از سال 80 به بعد ساخته شده اند شامل سختی کار پرسنل درمان نمیشود برای من سوال که چرا ایا در ماهیت شغل ما تاثیر داره که مطمئنا با توضیحات کارشناسی این فانون اشتباه است و اینکه کار درمانی پرسنل در بیمارستانهای قدیمی هیچ فرق با بیمارستانهای جدید نداره چون خطرات ایدز هپاتیت ایستادنهای طولانی شیفتهای شب گازهای خطرناک و.... همچنان جز ماهیت شغلی ما است و برای من سوال که این قانون چرا کارشناسی نشده قبل اجرا دیوان عدالت هم به گفته مسئول مستمری شعبه بعد از شکایت هیچ گونه رای جهت عدم این مسئله نداده و واقعا ظلمه بیست سال در شغل سخت کار کنی و اخرش با تفاوت چند ماه همکار بنده با قانون بیست سال و بنده با سی سال بازنشست بشم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

متاسفانه قوانین آمره هستند و نمی توان بر خلاف آن اقدامی نمود