مشاوره حقوقی رایگان - داور در قرارداد منع افشا

با سلام اگه تو قرارداد، داور ارزیابی خسارت، یکی از مدیرای خود شرکت تعیین شده باشه و بندی باشه که حق هر گونه اعتراضی رو از امضا کننده سلب میکنه و گفته بشه که خسارت رو شرکت اجازه داره از ضمانت های اجرایی مثل سفته و ... اقدام کنه، ایا یه شرکت میتونه بدون دلیل و شواهد کافی، نسبت به سفته ها اقدام کنه؟ یا باید روال قانونی رو طی کنه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر سفته جهت تضمین حسن انجام کار باشد بایستی دارنده سفته عدم حسن انجام کار را ابتدا در محکمه ثابت کند و سپس میتواند نسبت به وصول آن اقدام کند.