مشاوره حقوقی رایگان - انتقالات ناجا

سلام خسته نباشید بنده از کارکنان ناجا میباشم و دارای سطح 2 سلامت اعصاب و روان هستم از طرفی کفالت پدرم را به عهده دارم (کارت معافیت از خدت سربازی کفالت) . آیا با توجه به اینکه پدر و مادرم هر دو با بنده زندگی میکنند و از پدرم که از لحاظ سلامتی در وضعیت خوبی نیست نگهداری میکنم و خودم که بیمار میباشم میتوانم از انتقالات معاف شوم یا خیر ؟
آیا کارت معافیت کفالت مدرکی قابل قبول (گواهی بر نگهداری از پدرم) برای ارائه مراجع قانونی میباشد یا خیر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از مرجع مربوطه پیگیری نمایید با توجه به کمیسیون پزشکی نظر خواهند داد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است. به همین جهت درخواست خود را به استناد مدارک مربوطه به اداره مربوطه تقدیم کنید.