مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

سلام‌وقت بخیر یکی معامله ماشین کرده ولی بعد پشیمون شده و معامله دو طرفه فسخ شده و طرف شکایت کرده و ایشون به هشتاد میلیون جریمه مالی و شیش ماه حبس متهم شدن و چون فرار کرده حکم اجرا نشده طی دادگاه بعدی قاضی گفته پرونده مختومه هست و جریمه ای تعیین نکرده میخاستم بدونم الان حکم نهایی چیه و در نهایت تکلیف چی میشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. هرآنچه دررای قطعی ذکر شده ملاک است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رأی صادر شده بایستی مورد مطالعه قرار گیرد. لازم به ذکر است که هر آنچه در رأی قطعی به آن تصریح شده است ملاک عمل خواهد بود.