مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از مال منقول

باسلام و احترام
درخواست صدور کارت سوخت خودرو خود را دادم و کارت سوخت صادر شد و به درب خانه مالک قبلی خودرو ارسال شد از طریق پست و بنده ماشین را با وکالت فروش و تام از مالک قبلی خریدم و مهلتی هم تو وکالتنامه برای تعویض پلاک قید نکردیم و اینکه مدارک خودرو تکمیلا با وکالتنامه دست خودم هست و چون تعویض پلاک نکردم و مهلتی هم قید نکردیم تو وکالتنامه صاحب قبلی کارت سوخت را از مامور پست دریافت کرده درب منزلشون فقط با ارائه کارت ملی ؛ و قانون پست میگه تحویل کارت سوخت فقط با نشان دادن کارت ملی و مدارک خودرو امکانپذیر هستش و مامور پست بدون در نظر گرفتن مدارک خودرو کارت سوخت را تحویل مالک قبلی میده و مالک قبلی کارت سوخت را تحویل میگیره ؛ سوال من این هستش که من وکالتنامه فروش دارم و مدارک خودرو دست من هستش و مدارک چون فک پلاک نکردم بنامه مالک قبلیه مالک قبلی و مامور پست مرتکب کدام جرم هستن؟؟
و کسی که وکالت فروش میدهد مگر مالک است با علم به اینکه میداند دیگر حق مالکیت ندارد کارت سوخت را تحویل میگرد و استفاده میکند؟؟
مامور پست هم مقررات تحویل کارت سوخت را رعایت نکرده مشمول کدام جرم است؟
اگر کسی تعویض پلاک نکرد به هر علتی و وکالتنامه برای فک پلاک بدون تاریخ است ایا مالکی که وکالت فروش داده حق گرو کشی دارد که بگه اول پلاک عوض کن تا کارت سوختت را بدهم؟
ایا جرم ندارد چیزی که مالکش نیستی بگیری تصاحب کنی و گروکش کرد؟؟
باتشکر از وکلای محترم.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مامور پست مرتکب جرم نشده است شما تخلف کردید و فک پلاک نکردید کارت سوخت به ادرس پلاک می رود
فروشنده نیز زاز حق قانونی خود استفاده کرده شما موظف به انجام موضوع وکالت نامه هستید