مشاوره حقوقی رایگان - پیامک توهین، تهدید افترا

با سلام، شخصی از مشتریان بنده پیامکی حاوی الفاظ رکیک و تهدید و توهین به من ارسال کردند
از ایشون شکایت کردم، شکواییه الان دادسراست و چون پیامک دیگه ای از دادسرا برام نیومده فردا باید حضورا مراجعه کنم، این خانوم امشب از من عذرخواهی کردند، ولی من قصد تادیب دارم اما نه حدی که بخواد شلاق بخوره یا جریمه بده، دوتا سوال دارم:

1_من توی چه مرحله ای میتونم شکایتمو پس بگیرم که محاکمه قطعی نشه(یعنی همون شلاق و جریمه) ؟2_چجوری میتونم فقط هزینه ی مراحل شکایت رو ازش بگیرم که مجدد مشکلی پیش نیاد؟

ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

در هر مرحله ای که اعلام رضایت کنید حکم اجرا نمیشود.میتوانید مبالغ را درقبال رضایت دریافت کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تا پایان دادرسی وصدور رای قطعی وقبل از اجرای مجازات امکان انصراف وجوددارد.
مطالبه هزینه ها برمبنای توافق شما باایشان است. میتوانید اقرارنامه از ایشان اخذ نمایید.