مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام از ماشین پدرم تریاک پیدا کردن مادرمم همراهش بوده و ماشین به نام مادرمه ، مادرم از قضیه اطلاعی نداشته و بعد هم از پدرم شکایت کرده که ماشینو بگیره بعد هم طلاق بگیره ولی الان گفتن مصادره شده اجازه اعتراض دادن پدرم قبلا 2 بار سابقه داشته و قول داده بود دیگه اینکارو نکنه ولی این اتفاق افتاده حالا مادرم پیگیری اعتراض بزنه دوباره ،به نظر شما چطور میشه

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که مادر بتواند اثبات کند اطلاعی نداشته رفع توقیف میشود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت اثبات ادعای مادرشما مبنی برعدم اطلاع و… و اقناع دادگاه تجدید نظر، امکان رفع توقیف خودرو وجوددارد. بهرحال اعتراض نمایید.