مشاوره حقوقی رایگان - با چه عنوانی از فردی كه طی يكسال گذشته دهها شكايت ازم كرده بخاطر سلب آسايش شكايت كنم؟

با سلام و احترام. ما ملكيو به خانمی فروختيم كه نصف پولشو نداده ولی تقاضای جريمه، گران فروشی (دو صورتی كه بيست درصد هم زير قيمت خريده)، دزدی، كارگر افغانی و دهها مورد ديگه كردن كه رد شد بعد هم با ضابطه بازی و رشوه قاضی حكم داده برخلاف مبايعه نامه!!! بدون توجه به مبايعه نامه با اينكه پولاشو نداده گفته ما سند بزنيم كه الان تو مرحله تجديد نظر اما همچنان شكايت متعدد ميكنه
از اونطرف با وكيلش و شرخرش سه بار جلوی ما كه خانوادشيم پدرمو مورد جرح قرار دادن و تهديد كردن از پشت بام ميندازيمت پايين ولی ما رفتيم شكايت كنيم اما شاهد نداشتيم قبول نكردن ما هم تو اين شهر غريبيم حرفونو گوش نميدن
الان هر ماه اين خانم شكايتهای كيفری و حقوقی متعدد ميده، تو دو سال بالای سی تا پرونده ساخته اكثرا هم رد شده ولی مارو لرزونده
وكيلم هميشه داشتيم ولی از پس اينا برنيومدن
من پدرم پير و جانباز. مريض شده سر اين دادگاه ها دكتر گفته ممكنه كور بشه از حمله عصبی، حتی مرد گنده نيمه شبها يواشكی گريه ميكنه.
من تحت چه عنوانی ميتونم ازشون شكايت كنم كه ٣ سال مزاحم زندگی و آرامش ما شدن و مريضمون كردن
توروخدا كمكم كنيد تا يكيمون دق نكرده
ممنونم جوابمو بديد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه با سوء نیت جرمی به شما نسبت داده و شما تبرئه شده اید میتوانید شکایت افترا کنید.
اما در خصوص دعاوی حقوقی خیر. قانونی در این خصوص نداریم.