مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از کارمندان بانک و شکایت از قاضی

با سلام و تشکر از پاسخگویی و محبت شما عزیزان
1- کارمند شعبه بانک در پاسخ استعلام دادگاه جزایی در خصوص مسدود بودن یا نبودن حساب جاری بنده اقدام به نوشتن پاسخ خلاف واقع و گنگ و غیر مرتبط نموده و منتهی به صدور 2 فقره حبس 2 سال برای بنده به جرم صدور چک از حساب مسدود و مسدود نمودن چک بدون معاذیر قانونی برای من شده است (فقط مبلغ 200 میلیون از موجودی حساب بنده توسط اجرای احکام بلوکه و تامین شده است و حساب بنده نسبت به مازاد 200 میلیون، دارای کارکرد و گردش مالی است)، حتی بنده چک مورد دعوی را مطابق ماده 14 قانون صدور چک و خیانت در امانت مسدود نمودم (چک بابت ضمانت انتقال سند آپارتمان بوده و نزد بنگاه امانت بود که بدون انتقال سند و با خیانت در امانت بنگاه به فروشنده داده شده است) و درخواست مسدودی چک و دستور رییس شعبه موجود است. میخواستم بفرمایید چگونه و به چه اتهاماتی و به کجا از کارمندان شعبه شکایت کنم؟
2- شعبه دادیاری قرا منع تعقیب صادر کرد ولی وکیل شاکی در روز دهم از مهلت اعتراض به قرار منع تعقیب فقط با نوشتن دو کلمه به آن اعتراض کرد: (اعتراض دارم) و سپس 8 روز بعد لایحه اعتراضیه داد که قاضی شعبه جزایی جلب به دادرسی صادر کرد و برای بار دوم استعلام دستی از شعبه بانک توسط شاکی کرد، قاضی پرونده (روحانی است ولی با لباس شخصی در دادگاه حاضر میشود) علی رغم درخواست ها و تذکرات مکرر بنده ، وکیلم و حفاظت دادگستری از ارجاع موضوع به کارشناس رسمی متخصص در امور بانکی خودداری کرد و حتی در جلسه رسیدگی علنا چندین بار بنده را تهدید کرد که یا معامله را فسخ میکنی و چک را پس میگیری یا محکومت میکنم و خودش به جای وکیل شاکی که خانم جوانی بود به سوالات من و وکیلم با تمسخر جواب می داد و وکیل شاکی در کل 45 دقیقه جلسه رسیدگی ساکت نشسته بود. بنده خودم کارشناس حسابداری هستم و 23 سال سابقه حسابرسی دارم ولی قاضی در پاسخ به من و وکیلم که از قانون صدور چک دلیل می آوردیم و می گفتیم حساب مسدود نیست و چک امانت بوده و اتهامات در شکایت بعدا اضافه شده و اعتراض خارج از مهلت قانونی بوده و حتی فروشنده مالک آپارتمان نبوده و اقدام به فروش کرده است ، فقط تمسخر و تهدید می نمود و جواب های بی ربط می داد و بنده را مسخره می کرد... و حکم چهار سال حبس را چندین بار در جلسه اعلام کرد (دو فقره حبس 2 سال) که دقیقا در رای صادره همان دو فقره دو سال را محکومم کرده است و دادگاه تجدید نظر نیز از ارجاع به کارشناس خودداری نمود و رای را تایید کرد، میخواستم بفرمایید به کجا و به چه اتهاماتی از قضات بدوی و تجدید نظر شکایت کنم ؟
3- خودم دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی امور بانکی به شورای حل اختلاف ارایه کردم و نظر کارشناس مبنی بر مسدود نبودن حساب موجود است ولی نمی دانم چگونه و به کجا ارایه دهم چون رای محکومیت بنده قطعی شده است و به اجرای احکام کیفری ارسال شده است؟
4- مدت 10 روز است که پرونده به اجرای احکام کیفری ارسال شده است ولی قاضی اجرای احکام برای پرونده وقت نظارت تعیین کرده برای دو ماه آینده ! میخواستم بفرمایید تعیین وقت نظارت و عدم صدور و ابلاغ اجراییه برای بنده به چه معنا و دلیلی است ؟ (وثیقه بنده مبلغ 50 م تومان نقدی در صندوق دادگستری است). آیا میتوان اجرای حکم را متوقف کرد ؟
با سپاس و تجدید احترام به شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر قصد شکایت دارید می توانید به دادسرای ویژه رسیدگی به تخلف قضات در تهران مراجعه نمایید
وقت نظارت روندی طبیعی است که بر اساس حجم پرونده ها تعیین می شود