مشاوره حقوقی رایگان - مدت اعتبار حکم صادره مبنی بر تجویز ازدواج

با سلام و احترام
من خانمم ناشزه هستش و درخواست تجویز ازدواج مجدد دادم .
میخواستم بدونم مدت اعتبار حکم صادره از دادگاه مبنی بر تجویز ازدواج مجدد زوج چه مدت میباشد ؟
آیا بنده باید طی مدت خاصی مثلا 6 ماه یا ... ازدواج بکنم یا اینکه اعتبار حکم دائمی میباشد .
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا مدتی در آن درج نمی‌شود

اسماعیل جهانگیرزاده

جناب آقای اسماعیل جهانگیرزاده :

با سلام اعتبار حکم دادگاه در این خصوص بر خلاف گواهی عدم امکان سازش دایمی می باشد و مقید به زمان خاصی نمی باشد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعتبار دایمی است و محدود به مدت زمان خاصی نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که زوجه اعلام آمادگی جهت تمکین نکرده حکم معتبر است