مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت مستوجب تعزیر ولی چیزی از من نگرفتن و کاری نکرده بود

باسلام وخسته نباشید
حدود برج 11 پارسال بود من یه چند ماهی ازفوت پدربزرگم میگذشت ویه ساختمان سمت چمگردان برای رنگ ونقاشی قبول کرده بودم روز اخری که کارم تموم شد ساعت 2شب بودمیخواستم برگردم به منزل که در اصفهان هست اشتباه کردم وخیلی دلتنگ بودم رفتم به ارامستان کرچگان سرخاک پدرم وپدربزرگم که چن نفری اومدن وزنگ زدن کلانتری اومد و منو بازداشت کردن گفتن تو اومده بودی دزدی در صورتی که من هیچ چیز نداشتم وهیچ گونه وسیله ای هم ازمن نگرفتن یک شب بازداشت بودم وفردایش به دادگاه باغ بهادران بردنم وماشینم توقیف کردن رفتم شعبه دو دادگاه و قضیه رو تعریف کردم ومیگفتن یه قیچی هم بوده که مال من نبود وگردن نگرفتم بعد الان زده تو پرونده که رسیدگی بدوی نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزیر وقت بازدید هم مال برج 5 هستش من چه کار باید بکنم خیلی ممنون لطف میکنین اگر جوابمو بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی پرونده است بهتراست وکیل بگیرید تابااشراف رو پرونده دفاع کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید اصل بر برائت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دید دلیل و مدرک شاکی برای انتساب اتهام به شما چه بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به محتویات پرونده و گزارش مراجع انتظامی و دفاعیات شما اظهارنظر خواهد کرد، اگر پرونده جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارسال شده باشد امکان صدور حکم وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصل بر برائت هست ولی اگر ادله ای بر ضد شما بدست بیاید خود شما باید بی گناهی را ثابت کنید