مشاوره حقوقی رایگان - فرار از 110

بنده در جاده میرفتم 110آژیر کشید من اعتنا نکردم و11020کیلومتر تعقیبم کرد هیچی هم نداشتم فقط ترسیده بودم حالا تکلیف چیست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر مشکلی نداشته اید جای نگرانی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پلاک شما را فرداشته و احتمالا شکایت روی پلاک شما باشد از پلیس 10 استعلام بگیرید تا مشخص شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شکایتی روی پلاک شما درج می‌شود می‌بایست بعداً حضوراً مراجعه نمایید و مشکل را حل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید اگر شکایتی ثبت بشه به شما پیامک میاد
امکان توقیف خودرو نیز وجود دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چیزی همراهتان نداشته‌اید بهتر است که به پلیس مراجعه کنید و با اعلام اینکه در آن شرایط حالت نرمالی نداشته‌اید و ترسیده‌اید درخواست دهید تا رسیدگی شود زیرا ممکن است پلاکتان توقیف کرده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شماسامانه ثناراثبت نماییددرصورتی که شکایتی ازشماشده باشدابلاغ میگردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد که پلیس 110 شماره پلاک شما را درج کرده است و در آینده احتمال توقیف سیستمی و فیزیکی ماشین وجود دارد بنابراین بهتر است موضوع را از طریق پلیس راهور و پلیس 110 بنحو حضوری پیگیری کنید حتی لازم است که از طریق سایت عدلیران پیگیر شوید که آیا شکایتی علیه شما شده است یا نشده است.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام جریمه عدم توجه به دستور توقف پلیس دارد، چنانچه مدارکی دال بر وقوع جرم وجود ندارد نگرانی ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احتمال جریمه شدن و تنظیم شکایت روی پلاک شما وجود دارد