مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دست پلیس

سلام خسته نباشید
ما داشتیم از رستوران بر می‌گشتیم رستوران خارج از شهر بود تقریبا نیم ساعتی با شهرمون فاصله داره کلا 6نفر بودیم
وقتی رسیدم شهرمون ایست بازرسی بود ایست اولی راننده متوجه نشد پلیس گفته وایسا یه 10 متر بالاتر یک پلیس دیگه هم وایساده بود گفته وایسا ولی چون راننده گواهینامه نداشت رفت دو دل بود یکم یواش کرد یهو ترسید گازشو گرفت رفت من پشت سر رو نگاه کردم دیدم پلیسه دوید سمت ماشین پلیس که بیاد دنبالمون که ما رفته بودیم فکر نکنم شماره ماشین رو حفظ کرده باشه ولی تو اون خیابون دوربین هستش
الان ممکنه پلیس بره دوربین رو چک کنه برا شماره ماشین اگر پیگیری کنن چی میشه.
ممنون میشم کامل توضیح بدین.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام نهایتا جریمه نقدی کرده باشد کار دیگری نمی تواند انجام دهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تمرد از مامور محسوب می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد پیگیری داشته باشند ممکن است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمرد از دستور مامور محسوب می شود

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام ممکن است موضوع تحت عنوان تمرد نسبت به مأمورین دولت موضوع ماده 607 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات قابلیت پیگیری قضایی علیه شما داشته باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام جرم تمرد از دستورمامور حساب میشود و قابل مجازات است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی احتمالا تحت عنوان تمرد از دستور مامور موجب پیگیری باشد که مجازات آن وفق قانون حبس است ، لیکن بستگی دارد و احتمال اینکه جریمه نقدی هم تعیین شود وجود دارد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود امکان پذیر است.و تمرد از مامور جرم است و مجازات دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

عمل شما سرپیچی از دستور مامور دولت است و نهایتا ممکن است به جریمه نقدی محکوم شوید