مشاوره حقوقی رایگان - فرار بدون ماشین از دست پلیس

سلام من شب قبل با چند از دوستام در خیابان پایین خونه مون نشسته بودیم و حرف میزدیدم، اون خیابون هم هر روز هفته ماشین ها مسابقه میزارن و اینا و چون همسایه ها زیاد شکایت کرده بودن ماشین های گشت خیلی پرسه میزنن. یه ماشین گشت تویوتا از اون طرف خیابون با سرعت اومد و جلو ما ترمز زدن و 2 تا سرباز با باتوم پیاده شدن و به طرف ما دوییدن، ماهم فرار کردیم و این اتفاق چندین بار با گشت های دیگه هم افتاد.
یه افسر ریش سفید هم بهمون گفت چهره هاتونو ثبت کردم فردا همتونو میبینم.
ولی جالبیش اینجاست که امروز صبح که داشتم میرفتم سرکار یه ماشین گشت منو دید و تا اومد دور بزنه من فرار کردم. واقعا الان من بدون هیچ دلیلی تحت تعقیب هستم؟ باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علت فرار شما چه بوده وقتی مرتکب جرمی نشده اید ؟

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پلیس بدون حکم قضایی و بدون ارتکاب جرم مشهود نمی‌تواند بازداشت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شاید خودت می ترسی و اونا کاری با شما نداشته باشند و نهایت چند تا سوال بپرسند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

کار خاصی لازم نیست اصل بر برائت است مگر جرم مشهودی کرده باشید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما خود را جلوی چشم افراد پلیس نشان نده انها بدون دلیل نمی توانند شما را به دادسرا ببرند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چرا باید فرار کنید وقتی جرمی مرتکب نشده اید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه جرمی مرتکب نشده اید چرا فرار کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به خدا توكل نماييد و مجدد در معابر نمانيد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید ببینید تحت چه جرمی قابل تعقیب هستید فرار نکنید اگر دلیلی نباشد که نمی توانند علیه شما اقدامی کنند

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
اصل بر برائت است مگر اينكه مرتكب جرم مشهودی شده باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای چه مسأله ای تحت تعقیب هستید توضیحات شما واضح نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصل بر برائت می باشد بدون دلیل و ارتکاب جرم مشهود قابل پیگیری نمی باشد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،فرار بی دلیل شما موجب مشکوک شدن پلیس شده است،بهتر است بجای فرار به کلانتری رفته وتوضیحات لازم را بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
میتوانید برای رفع شک و ابهام به کلانتری محل مراجعه نمایید