مشاوره حقوقی رایگان - آثار خوف و ضرر بدنی بر تمکین

با عرض سلام
زوجه از تاریخ 97/7/9 منزل را ترک نموده
در دعوی الزام به تمکین زوجه ، در دادگاه بدوی رای به نفع زوج بوده
اما در اعتراض به رای توسط زوجه « با بیان اینکه منزل زوج در شأن من نمی باشد» هم زمان 1 صورت جلسه پلیس نیز پیوست میکند که مطالب آن به شرح زیر است:
زوجه در خیابان جلوی مأمور 7-8 بار به صورت زوج سیلی زد و زوج نیز متعاقباً یک سیلی محکم به زوج زد
دادگاه تجدید نظر اعتراض زوجه به منزل را رد نموده اما در انتها صورت جلسه پلیس ( که در همان شب ترک منزل ثبت شده یعنی 1/5 سال پیش) را مورد توجه قرار داده و گفته زندگی با زوج متضمن خوف و ضرر بدنی است.
سئوال - آیا امکان اعتراض به رای تجدیدنظر خواهی که قطعی است امکان دارد یا نه ؟ماده 477آ.د.ک یا 368 آ.د.م با استناد به کدام ماده قابل اعتراض است؟
2- یا چه مدت صبرکنم و دوباره درخواست تمکین بدم
و از مسائل رفع ضرر و خوف بدنی در دادگاه چیست؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موارد تخصصی است پیشنهاد می کنم در خصوص موضوع با در دست داشتن پرونده به وکیل مراجعه کنید شا می توانید از وکلای حاذق دادراه کمک بگیرید