مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده

سلام خسته نباشید چند شب پیش داداشم با سرعت خیلی پایین میزنه به یکی ولی گواهی نامه نداره ولی یکی دیگه که گواهی داره گفته من زدم پلیسو 115 اومدن بردنش بیمارستان که اونجا عکس برداری و چکاپ کردن گفتن هیچیش نشده ولی طرف گفت نه باید برم یک بیمارستان دیگه اونجاهم گفتن هیچش نشده اون شب تصادف ماشینو بردن پارکینگ گفتن تا رضایت نده ماشین بیرون نمیاد الان طرف حالش از منم بهتره ولی رضایت نمیده که ماشینو بیاریم بیرون باید چیکار کنیم آیا میشه ازش شاکی شد چیکار کنیم تا ماشینو بیاریم بیرون راهنمایی کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
با مراجعه به مرجع توقیف کننده موضوع باید حل شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برادر شما مقصر بوده می‌تواند با اعلام تقصیر به دادستانی درخواست دهد و ماشین را ترخیص کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید
نیازی به رضایت نامبرده نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بنحو حضوری از طریق مرجع توقیف کننده این موضوع را پیگیری کنید این در حالی است که احتیاج به رضایت شخص مورد اشاره نیست‌.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

از کلانتری بخواهید پرونده را به دادسرا ارسال کنخ در دادسرا تقاضای رفع توقیف کنید خودرو آزاد میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازی به رضایت ایشان نمی باشد با مراجعه و پیگیری از طریق مرجع توقیف کننده اقدام به آزاد سازی خودرو نمایید

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

با سلام موضوع را از دادسرا پیگیری کنید
حتی در صورت وجود آسیب های بدنی با داشتن بیمه نامه معتبر ، امکان رفع توقیف از خودرو وجود خواهد داشت.