مشاوره حقوقی رایگان - اعلام کردن شخصی مظنون به سرقت

منزل اینجانب مورد سرقت قرار گرفته به پسر همسایه که تمام تایم شبانه روز در کوچه و پشت بام پرسه میزند مشکوک هستم و او رابه آگاهی معرفی کردم به عنوان مظنون به سرقت اگر اعتراف نکرد و قاضی او را آزاد گذاشت تو میتواند در مورد من اعاده حیثیت و یا هر حالت دیگر از من شکایت کند.
باتشکر

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

با سلام صرف سو ظن بمفهوم افترا نیست اگر چنانچه جنابعالی وی را بدون هیچ دلیل و مدرکی دزد خطاب کرده باشید و نتوانید اثبات کنید ایشان میتوانند جهت اعاده حیثیت از شما بجرم افترا شکایت کرده ولی صرف معرفی از جانب شما به اداره اگاهی وبازجویی شدن از سو اگاهی هیج حقی برای تعقیب کیفری بر علیه شما از جانب وی بوجود نمی اید.