مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین کردم

همسرم منزل راترککرده شاهددارم یک ماه دیگه دادگاه داریم درقباله فقط یکملیون مهریه نوشتیم اما قولنامه ای دادم که 2000مترزمین قیدشده به عنوان مهریه اگربه دادگاه نیاد میتونم ازدواج مجدد کنم وزمینمو پس بگیرم ازایشان یک بچه دوساله دارم دوملیون اجاره میدم وبخاطربچه خونه نشین شدم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت صدوررای قطعی محکومیت زوجه به تمکین وعدم تمکین وی، امکان طرح دعوی اخذ اجازه ازدواج مجدد برای شما دردادگاه وجوددارد.
بعد از عقد زن مالک مهر وامکان وصول مهریه پرداختی در شرایط شما وجودندارد.