مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب همسر

سلام، وقت بخیر. حساب همسر من چند ساله که به دلیل بدهی و چک برگشتی مسدوده و این مساله به شدت زندگی مارو از نظر مالی تحت فشار قرار داده! میخواستم ببینم من میتونم با شکایت نفقه خودم و دوتا فرزندانمون حساب رو از مسدودی خارج کنم؟ چون اینجوری همسرم نمیتونه کار درست و حسابی انجام بده و واقعا برای پرداخت نفقه به مشکل خورده. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. با درنظر گرفتن شرایطی امکان چنین دادخواستی مثل مطالبه مهریه، نفقه و… وجوددارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از مسدودی خارج نمیشود بلکه طلب نفقه و مهریه شما نیز بیشتر ان را توقیف میکند . تنها میتوانید حساب یارانه همسر که سرپرست خانوار است را نسبت به فقط محکوم علیه توقیف کنید تا یارانه شما و فرزندان ازاد شود