مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

باسلام.
احتراما بنده دوسال پیش ماشینی به همکار برادرم فروختم که به اسم دخترم هست. و قول نامه ازش ندارم. و دخترم هنوز به سن قانونی نرسیده. لطفا راهنمایی بفرمایید به کجا مراجعه کنم.
و همچنین خودرویی دیگر 45 روز پیش که به نام خودم بوده نیز تقریبا به همین شرایط معامله کردم. و قول نامه نکردم به خاطر آشنایی. ولی با خریدار قرار یک ماهه تعویض پلاک گذاشتم. متاسفانه خریدار نه تنها سر قرار تعویض پلاک نکرده، بلکه مجدد اقدام به فروشش کرده، و بنده فقط کپی مدارک خودروها رو دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید. اولین اقدام را کجا و چگونه انجام دهم.
باتشکر.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اشتباه شماست که قولنامه نمی نویسید و وقتی قولنامه ای نداشته باشید قانون از شما چگونه حمایت کند؟