مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی چگونگی منع دستو رقضایی توقیف خودرو ( شخص سوم)

با سلام؛ من خودروی برادر خانمم رو با قولنامه دستی و با امضا 4 شاهد که دیگر برادرهای خانمم هستن در سال 98 خریداری کردم، منتها فک پلاک نکردم؛ سپس برادر خانمم سال 99 خودرویی خریداری کرد و در پرداخت اقساط فروشنده با مشکل مواجه شد، فروشنده دستور توقیف اموال و مسدودی حساب ایشان را از شعبه قضایی در سال 1400 دارد و در این بین خودرو یی هم که من از برادر خانمم خریده ام شامل این اموال او شده ( بدلیل عدم فک پلاک) و دستور قضایی توقیف برای آن نیز ثبت شده؛
1- من چطور میتونم دستور رفع توقیف ماشینم رو بگیرم در حالی که در استان دیگرم و خواهان از تهران دستور قضایی دارد و ماشین بنده ربطی به دعوای خواهان و خوانده ندارد؟
2- و اینکه قولنامه خرید من فاقد مهر بنگاه خودروست و شماره شاسی و شماره موتور خودرو متاسفانه در آن ذکر نشده است فقط مدل و نوع خودرو و رنگ آن ذکر شده، آیا با این اوصاف قابلیت دفاع دارد؟
3- آیا اگر نویسنده قولنامه بخواهد در حال حاضر شماره شاسی و شماره موتور خودرو را در قولنامه وارد کند، مشکل حقوقی درست می شود و بعنوان جعل اسناد محسوب می گردد با بررسی صحت خط در زمان انعقاد قولنامه که سال98 بوده؟
با تشکر از پاسخگویی اتان.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست بعنوان معترض ثالث طرح دعوی نمایید.
نبود مهر بنگاه وشماره شاسی اشکال جدی در صحت عقد بیع به وجود نمی آورد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اعتراض ثالث اجرایی را به استناد قولنامه تنظیمی در سال 1398 در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید. عدم مهر بنگاه و عدم درج شماره شاسی و شماره موتور مشکلی را بوجود نخواهد آورد.