مشاوره حقوقی رایگان - آموزش و پرورش

باسلام بنده در آموزش پرورش قبول شدم با تایید گزینش وگذراندن دوره یک ساله مهارت آموزی پرونده دراداره محل خدمت جریان دارد اما از پرونده. پزشکی رد کردن اعتراض رد شده اما کسی پیگیر نیس من چه راهی میتوانم جوابم را بگیرم تکلیفم مشخص شود

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت مراجعه به تمام مراجع مربوطه وعدم پاسخ،امکان طرح دعوی در دیوان عدالت اداری وجوددارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به اعتراض خود پیگیری انجام دهید.