مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار

من در شرکت خصوصی مشغول ب کار هستم ک اتمام قرارداد من 31 شهریور ماه است. ب دلایلی من دنبال کار جدید رفتم و پیدا کردم..ب کارفرما اعلام کردم تا پایان قرارداد میام شرکت..ایشون میخوان منو مجبور کنن 2 هفته دیگه بیام در صورتی ک قرارداد ندارم و کار جدید هم گفتن 1 مهر اینجا باش...ایا برای من مشکلی ایجاد میشه؟ میتونن حق و حقوقمو ندن؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعد از اتمام مدت قراداد فیمابین و عدم تمدید آن توسط طرفین، رابطه کاری قطع و کارفرما مکلف به ایفائ تعهدات معوق میباشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حیات قرارداد کار منعقد شده فیمابین تا 31 شهریور است و بعد از آن در صورت عدم تمدید، قراردادی وجود ندارد تا بر اساس آن، شما اشتغال در آنجا داشته باشید. بنابراین کارفرما نمی‌تواند شما را بیشتر از موعد نگه دارد و بایستی طبق قانون و مقررات، حق و حقوق شما را تمام و کمال پرداخت کند.