مشاوره حقوقی رایگان - درباره وکالت

باسلام. من یک خودرو خریدم که فروشنده از صاحب خودرو وکالت داشت. و من الان از انها وکالت بدون تاریخ دارم و همه ی مدارک ماشین دست خودمه. اما من یکسال که تعویض پلاک نکردم. تازه میخاستم برم تعویض پلاک که دیدم صاحب اصلی خودرو توقیف پلاک زده. و من زنگ زدم بهش گفت که باید پول بدی به من تا بزارم تعویض پلاک کنی. میخاستم ببینم چیکار باید انجام بدم. باتشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به طرفیت فروشنده و صاحب سند ،دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی خودرو بدهید