مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی استحقاقی

سلام
من تو یه شرکت مشغول کار بازاریابی هستم
بعد 4ماه دو روز درخواست مرخصی دادم که دقیقه آخر با مرخصی مخالفت شد ولی من دو روز رو غیبت کردم
اول اینکه کارفرما میتونه مرخصی استحقاقی رو به کارگر نده؟
دوم اینکه کارفرما ادعا داره که من ترک کار کردم ادعاش درسته؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
مرخصی حق شما می باشد و بابت مرخصی های استفاده نشده بعدا می توانید مطالبات خود را در اداره کار مطرح کنید‌ و کارفرما نمی تواند مرخصی را به شما پرداخت نکند‌.