مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر پرداخت نفقه بعد از اجراییه و جلب

سلام بنده اجراییه صادرشده که 2500000هزارتومان نفقه معوقه و ماهیانه 700هزارتومان جاریه پرداخت کنم پنج ماه کمتر بعداز اجراییه و اطلاع از حکم جلب در اجرای احکام حاضرشده و مبلغ نفقه معوقه به علاوه جاریه جمعاپرداخت کردم بعد الزام به تمکین هم گرفتم و مهریه را هم طبق دادنامه دارم پرداخت میکنم یکسال بعداز پرداخت نفقه زوجه دادخواست طلاق به درخواست زوجه رابه استناد بندیک عقدنامه که عدم پرداخت نفقه بیش از 6ماه بوده مطرح کرده میخواستم بدونم تاثیر پرداخت نفقه بعداز جلب وقبل ازداخواست طلاق چی هست

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باتوجه به واریز نفقه توسط شما. معمولا حکم طلاق به درخواست زوجه به استناد این بند صادر نمیگردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اختلافیست آرایی هست که با پرداخت نفقه رای ندادند