مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

بابت معامله ای چکی به اسمم ثبت شد منم انتقال دادم به شخصی دیگر ،نقد نشد وبرگشت خورد منم مجبور شدم پول طرف معامله را خودم پرداخت کنم وچک برگشت خوردرا پس گرفتم ،حالا براي اجرائیه چک بانک میگه باید برگشت زننده چک باید شکایت کنه لطفا راهنمایی کنین به چه نحو خودم بتونم چکا به اجرا بزارم،ممنون.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. وکالت محضری ازشخصی که چک بنام وی برگشت خورده بگیرید. و وکالت موصوف را به یک وکیل دادگستری تفویض اختیارکنید تا از طرف وی اقدام به وصول نموده ودرنهایت مبلغ وصولی را بشما پرداخت نماید.